Filmen om livet ditt? (50 stk)

Nytt produkt

En flyer som handler om viktigheten av å velge Jesus før det er for sent. Evangeliepresentasjon på baksiden. Se teksten under. Så lenge vi har tilbud om gratis flyers, vil det være en kvote på 500 flyers per type per ordre, max 4 ordre i året.

Flere detaljer

1 Artikkel

0,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

Traktaten er 7 x 10 cm, utbrettet 42 x 10 cm. Det er plass til kontaktinformasjon inni.

Tid til Gud?
Ha meg unnskyldt
-«Jeg har ikke tid. Jeg må trene, jobbe og har det travelt.» For snart 2000 år siden sa Jesus: «Kom og følg meg!», men folk flest sa: «Ikke nå, det passer dårlig.» Den gang som nå, er det mange som utsetter muligheten til å følge Jesus.


Nå er det tid…
Jesus sier det samme til deg i dag: «Kom og følg meg!» Han sier det i kjærlighet fordi han lengter etter en relasjon med deg. Jesu største ønske er at du vender om til ham og begynner å leve et nytt liv sammen med ham.

Nå er det tid for å tro på Jesus, for uten Jesus ved din side, må du nemlig selv stå ansvarlig overfor Gud på dommedag. Du vil da bli dømt ut fra Guds standard, som vi blant annet ser uttrykt i de 10 bud. Gud er en rettferdig dommer, og derfor vil du bli dømt skyldig selv om du bare har brutt ett av de 10 budene. Det betyr at du ikke kan komme til himmelen, men vil ende i fortapelsen, også kalt helvete.

Men Gud er også en kjærlig dommer som elsker deg så høyt, at han valgte å komme til jorden i Jesu skikkelse, for å ta straffen for din synd. Jesus døde på korset for at du kunne få tilgivelse. Påskemorgen stod Jesus opp igjen fra de døde. Han har åpnet en vei for deg fra døden til livet. Men du må være villig til å vende om og be Jesus om tilgivelse. Deretter handler det om å følge Jesus og fortelle andre mennesker om Jesus.

Evigheten er lang tid tilbrakt på feil sted
Tiden går fort og livet er kort. Statistikken forteller at 10 av 10 mennesker dør! Døden kommer ofte overraskende på. En dag er det for sent å velge Jesus. Ikke vent på et bedre tidspunkt for å ta stilling til hvor du skal tilbringe evigheten. Ingen kjenner morgendagen. Derfor – velg Jesus i dag!

«For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.» Romerne 10,9 - Bibelen


Frelsesbønn:
Du kan be denne bønnen hvis du vil tro og følge Jesus:
«Jesus, jeg innrømmer at jeg er en synder, og jeg vet at uten deg er jeg evig fortapt. Tilgi meg all min synd. Jeg vender meg bort fra alt det gale jeg har rotet meg inn i. Jeg overgir meg helt til deg, Jesus. Bli min Herre fra nå av! Fyll meg, Gud, med din Ånd. Takk for at jeg ved troen på deg har din fred. Amen.»

Les nå i Bibelen hver dag og finn en god bibelsk kirke.
Ønsker du å motta et gratis eksemplar av Det nye testamente? Kontakt oss gjerne.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: