JESUS synstest (50 stk)

Nytt produkt

53 Produkter

0,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

”JESUS - Hvem var han egentlig?” er en liten traktat som tar for seg de klassiske spørsmålene om Jesus: Et godt menneske, en gal mann eller Guds sønn. Med de kreative bokstavene ”JESUS” fungerer traktaten også godt som en ice-breaker og du vil fort få samtaler om Jesus.
Traktaten er utgitt av Open Air Campaigners.

Traktaten er i A6/A7-format. Det er plass til kontaktinformasjon på baksiden. Så lenge vi har tilbud om gratis flyers, vil det være en kvote på 500 flyers per type per ordre, max 4 ordre i året.

Les teksten her:
Et godt menneske - men ikke noe mer?
Noen hevder at Jesus bare var et menneske - en som oss - men at han var snill og grei og sa kloke ord. Jesus hevdet at han var mer enn et menneske - "Jeg og Far (Gud) er ett" (Joh 10,30). Hvis han løy om dette, var han slett ikke noe godt menneske.

En gal mann og en svindler?
Noen hevder at Jesus led av en sinnssykdom siden han kunne påstå slike ting om seg selv. Andre hevder at han var en svindler som bare ville vinne rikdom og berømmelse. De som var sammen med Jesus, så miraklene han gjorde, og fortalte at: "Blinde ser, lamme går, døve hører og døde står opp". Den romerske offiseren som så ham dø sa: "Sannelig, denne manne var Guds Sønn!" (Mark 15,39). Historien om Jesus viser til det faktum at han ikke var en gal mann eller en svindler.

Guds Sønn?
Jesus hevdet: "Den som har sett meg, har sett Far" (Joh 14,9), og "Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg" (Joh 14,6). Hvordan kunne Jesus si noe så radikalt - at han er den eneste veien til Gud? Fordi han var Guds Sønn og har gjort noe ingen annen har gjort. Han var villig til å ta straffen for dine synder da han ga sitt liv på korset.

... og hva betyr det for ditt liv?
Det er ikke nok at du vet at han døde for deg. For at det skal få noen betydning, må du vende om, be ham om tilgivelse for dine synder, tro go følge ham.

Vi vil oppfordre deg til å fortsette å spørre: Hvem var Jesus? For er det sant at han var Guds Sønn, har det stor betydning for deg. Det handler ikke bare om livet her på jorden, men om hvor du skal tilbringe evigheten.

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. (Joh 3, 16-18)

Ønsker du å motta et gratis eksemplar av Det nye testamente? Eller ønsker du videre kontakt? Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: