Vitenskapelige fakta i bibelen Vis større

Vitenskapelige fakta i Bibelen

Nytt produkt

Forundrende vitenskapelige og medisinske fakta fra Bibelen, som bekrefter at denne hellige boken ikke bare er en samling oppdiktede historier!

Perfekt for studenter og til bruk i evangelisering.

Forfatter: Ray Comfort

Sider: 112

Omslag: Softcover

Flere detaljer

16 Produkter

160,00 kr inkl. MVA

Mer informasjon

En eldre kvinne etterlot en gang 20.000 dollar og «min Bibel og alt den inneholder» til sin nevø. Den unge mannen visste hva Bibelen inneholdt, så han brydde seg ikke om å åpne den. Han tok den bare med seg og la den på øverste hylle hjemme hos seg, og så dro han til Las Vegas.

Det gikk ikke lenge før alle pengene var forsvunnet. Han levde de neste 60 årene i fattigdom. Han måtte skrape sammen penger til neste måltid, og han hadde så vidt klær å gå med.

Til slutt var han nødt til å flytte på pleiehjem. Da klatret han opp og hentet den gamle Bibelen. Han skalv sånn på hendene at han mistet den. Den ramlet på gulvet og åpnet seg. Der lå det en 100 dollar-seddel mellom hver eneste side.

Denne mannen levde som fattig hele livet, mens han kunne ha levd et liv i luksus. Og årsaken var ganske enkelt at han var så forutinntatt. Han trodde han visste hva Bibelen inneholdt.

De fleste mennesker vet ikke hva Bibelen inneholder av rikdommer - også når det kommer til vitenskaplige og medisinske fakta. Hva dette betyr, overgår vår forstand...

Ray Comfort har skrevet mer enn 70 bøker , blant annet The Evidence Bible, finalist til Gold Medallion Award. Han leder det prisbelønnede TV-programmet "The Way of the Master" (sammen med Kirk Cameron).

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: